Unibet sportfogadás bónuszok

Robert Whittaker egy lépéssel közelebb lépett egy középső súlyú címet lövő lövéshez, miután eldobta Derek Brunson-t az első körben az UFC Fight Night-ban Melbourne-ben.

Az új-zélandi születésű ausztrál, mint az amerikai ellenfél , a Rod Laver Aréna harcában, öt egyenes győzelem mögött jött, és gyorsan meghosszabbította a Unibet hatodik futamot, majd egy kis balra, majd egy rúgást kapott Brunson fejére, egy kicsit több mint egy percig a nyitó körben. Mint egy szamuráj! ”: A Nurmagomedov kihívást jelent Conor McGregor számára.

Whittaker egy nagy ütést követett, mielőtt a játékvezető belépett, egy győzelmet lezárva az ausztrál azt mondta, hogy hullámokat fog az UFC-ben.

„Megfigyeltem az egész Unibet középsúlyt [osztás]” – mondta Whittaker. – Az egész részleg megérti, hogy igazi vagyok, és itt vagyok, hogy maradjak.És vadászok. Ez az én futamom. ”

A középsúlyú bajnok, Michael Bisping várhatóan a jövő év unibet fogadási bónuszok elején veszi fel Yoel Romerót, és Whittaker, aki a tavalyi Bisping elleni küzdelemre volt szükség, mielőtt a brit Unibet kárt szenvedett volna, azt mondta: szeretne találkozni a verseny győzteseivel.

„Azt hittem, hogy tavaly is el tudtam volna venni” – mondta Whittaker. – Ez egy harc, amit szeretnék. Amikor megpróbáltunk harcolni [Melbourne-ben], megpumpáltam, hogy harcolni lehessen vele, és a dolgok megtörténnek.

„Nem fog örökre hiányozni. Az, ami. Harcolni fogok Unibet mindazokkal, akik előttem állnak, és ez az én futásom, és tovább megyek. Meg akarom unibet regisztrációs bónusz küzdeni az öt legjobb srác…végül az övre. ”

A nap folyamán Dan Kelly négyszeres olimpiai judoka unibet fogadási bónuszok az interneten azzal fenyegetőzött, hogy ellopja a műsort, amikor a szülőváros kedvencét az amerikai Chris elleni három intenzív forduló után egyhangú döntéssel ítélték meg. Camozzi.

Kelly brutális könyökét vette az arcra Camozzi-tól a nyitó körben, amely a 39 éves arcát csöpögött a csőre. De a veterán kiemelkedő tapintási képessége hamarosan Unibet előtérbe került, lehetővé téve neki, hogy Camozzi-t a vászonra rúgja, és a harcban későn fújta a fejét.